Zit jouw haar speciaal voor de gelegenheid?

Feestkapsels - Made by Maaike

Ik ben graag van de partij!

Heb je een feestje of speciale gelegenheid en wilt je iets leuks met jouw haar doen? Ik ben graag van de partij om het feestkapsel voor jou en eventuele "medefeestgangers" te verzorgen. Jullie krijgen namelijk korting als ik langskom voor 4 of meer personen op hetzelfde adres... Dat is pas echt feestelijk!

Jouw outfit, het thema en de sfeer van een gelegenheid zijn bepalende factoren om te komen tot een kapsel wat het beste past bij deze dag en/of avond. Het belangrijkste vergeten de meeste mensen echter. Je moet jezelf er prettig bij voelen en vrij kunnen bewegen. Ik verzorg een kapsel dat aan al deze eisen voldoet zodat jij kunt genieten en je kan richten om er een mooie herinneringen aan over te houden!

Haaraccessoires maken het af

Haren leuk in model brengen vinden de meeste mensen vaak al genoeg. Er is echter ook nog de mogelijkheid om met accessoires te werken om het plaatje helemaal af te maken. Glitter and glamour, op en top romantisch of een echte "foute party".. Er is altijd een leuk accessoire om jouw kapsel echt uniek te maken. Vraag hier gelijk naar als je belt om een afspraak te maken, dan kunnen we samen overleggen wat het beste bij je past!

Ben je helemaal in de stemming geraakt? Neem direct contact op om een afspraak te maken. Maken wij er samen een feestje van.

Groetjes, Maaike.

Deel deze pagina