Event: Beleef je Bruiloft 2017

Maaike van Boxel uit Zevenbergen - Uw thuiskapster

Beleef je Bruiloft - Zondag 5 februari 2017

Het is alweer de 4de editie van "Beleef je Bruiloft" en zal plaatsvinden op 5 februari 2017 in Theater de Avenue in Breda. Voor mij een hele eer hier voor de eerste keer bij aanwezig te mogen zijn op uitnodiging van de organisatie! Ga jij trouwen in 2017? Kom dan ook naar dit gratis evenement en SCHRIJF JE NU IN!

Groetjes,
Maaike

Uitnodiging

Ben jij van plan om in het huwelijksbootje te stappen? Laat je dan op 5 februari inspireren voor je eigen bruiloft en wees getuige van een real-life trouwceremonie!

Beleef je Bruiloft wordt voor de vierde keer georganiseerd door Jullie Ceremonie en Theater De Avenue. Het event wordt dan ook gehouden op deze fantastische locatie die zeker de moeite waard is om te bekijken voor de mooiste dag van je leven.

De leukste trouwleveranciers

Ben je nog op zoek naar een feestlocatie, bruidsjurk, trouwpak, fotograaf, bruidstaart en nog veel meer? Of heb je al ideeën maar nog geen definitieve keuze kunnen maken? Op deze interactieve beurs kun jij alvast kennis maken met de leukste trouwleveranciers. Zij laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is! Beleef je Bruiloft werkt alleen met leveranciers waar ze goede ervaringen mee hebben, die net zo enthousiast zijn als jij en het allerbeste voor hun bruidsparen willen tegen een mooie prijs. En natuurlijk zijn wij ook aanwezig, hoe leuk is dat?

Interactief deelnemen

De bezoekers worden er daadwerkelijk actief bij betrokken. Ze kunnen bijvoorbeeld plaatsnemen in een fotohokje en ontvangen een unieke foto. Genieten van live muziek, trouwringen passen uit een groot assortiment. Zelf een echte bruidstaart aansnijden en proeven. Ervaren hoe het is om samen te toasten. Een trouwjurk of maatpak aan laten meten en horen hoe dat werkt? Het bruidsboeket winnen, meemaken hoe een bruidsfotograaf te werk gaat, zichzelf op laten maken door een visagiste, proefkapsels bij een haarstyliste en ga zo maar door. Want er is nog veel meer te doen en ervaren! Het event heet dan ook niet voor niets “Beleef je Bruiloft”.

Kijk voor meer informatie op onze website beleefjebruiloft.nl. VOL=VOL dus wacht niet te lang met INSCHRIJVEN

Beleef je Bruiloft | Zo 5 februari | 13.00-16.00 uur | De Avenue | Entree Gratis (vooraf registreren)

Deel deze pagina