Maaike van Boxel

Maaike van Boxel uit Zevenbergen - Uw thuiskapster

Het begon met Opa Nol

Al sinds 2001 is Maaike van Boxel actief als kapster. Na haar opleiding begonnen met het opdoen van werkervaring bij diverse kapsalons in de regio Zevenbergen. Met veel plezier heeft ze 11 jaar werkervaring opgedaan en de liefde voor het kappersvak gekregen.

Liefde die haar met de paplepel is ingegoten door haar opa Nol. Opa Nol vertelde, als een echte ouderwetse barbier, mooie verhalen en waren aanleiding om Maaike om met haar beroepskeuze ook voor het kappersvak te kiezen.

Made by Maaike

In 2013 brak de tijd aan om de liefde geheel naar eigen hand te zetten. Op 2-1-2013 werden door Maaike de eerste haren geknipt onder de naam “Made By Maaike”. Een nieuwe thuiskapster in Zevenbergen die de proffesionaliteit biedt van een behandeling in een salon. Een lang gekoesterde droom ging hiermee in vervulling.

Luisterend oor voor mijn klanten

Ruim 450 vaste klanten hebben inmiddels de weg naar Made by Maaike gevonden. Toch kwam regelmatig de vraag of er niet de mogelijkheid is om naar Maaike toe te komen. Om juist aan die groep klanten te kunnen bedienen opende Made by Maaike op 1-3-2015 de deuren van haar eigen salon aan huis.

Dit niet met de ambitie om alleen vanuit huis te gaan werken of personeel in dienst te gaan nemen. Nee, alleen als extra service voor haar (toekomstige) klanten die hier gebruik van willen maken. Zelfde concept, zelfde kapster, andere locatie!

Ik hoop u graag snel persoonlijk te mogen begroeten bij u thuis, op locatie of in de salon. Neem dus snel contact op!

Deel deze pagina