Verlenging lockdown januari 2021

Lieve Klanten,

12-01-2021

Let op: Lees dit bericht goed, dit is van toepassing op ALLE afspraken.

Ik hoop dat alles goed met jullie gaat en iedereen gezond is. Het is nog geen 2 weken geleden dat de champagneglazen het positieve geluid van de start van een nieuw jaar lieten klinken. Helaas werden mijn glazen vanavond ingegooid met de boodschap dat de lockdown nog van kracht zal zijn tot 9 februari . Persoonlijk een grote tegenvaller en natuurlijk niet voor mij alleen.

Geplande Afspraken

Door het verlengen van de lockdown zullen ook ALLE afspraken worden doorgeschoven op dezelfde dag en tijd. Dus ook indien je een afspraak had staan na de nieuwe lockdown maatregel is jouw afspraak verschoven. Hierdoor is iedereen 3 weken later aan de beurt, blijft de volgorde hetzelfde en behandel ik iedereen gelijk.

Tevens komen alle vervolgafspraken te vervallen (dus afspraken na onze eerstvolgende afspraak).

Voorbeeld:

  • Onze eerstvolgende afspraak staat gepland op woensdag 20 januari om 8:30uur
  • Deze afspraak verschuift naar woensdag 10 februari om 8:30uur

  • We hebben daarnaast een vervolgafspraak staan op dinsdag 16 maart om 10uur
  • Deze afspraak komt te vervallen. Tijdens onze nieuwe afspraak (in dit voorbeeld 10 februari) plannen we samen weer nieuwe afspraken door.

Komende week zal ik iedereen nabellen om de afspraak te bevestigen. Hierbij alvast het verzoek om het in de eigen agenda aan te passen. Je mag jouw akkoord ook doorsturen via whatsapp, dan wel even het verzoek om de datum en tijd erbij te zetten zodat ik zeker weet dat er geen miscommunicatie is.

Lukt het niet in jouw agenda, hou er dan rekening mee dat de afspraak altijd later ingepland zal worden. Ik heb mijn agenda 100% vol staan, dus afspraken naar voren halen lukt helaas niet. Ik ben er dus erg mee geholpen als jullie exact 3 weken naar achteren kunnen verplaatsen en iedereen dus helaas 3 weken langer moet wachten.

We moeten het samen doen

De corona vermoeidheid is groot en we willen zo snel mogelijk terug naar normaal. Financieel al helemaal omdat ik geen enkele steun vanuit de overheid ontvang. Maar we zullen het samen moeten doen om de kwetsbare mensen in onze omgeving te beschermen. Ik hoop dan ook dat jullie wederom de flexibiliteit kunnen opbrengen om mee te werken aan mijn regels en de nieuwe planning. Alsvast bedankt!

BE SAFE!

Liefs, Maaike!

PS: Wil je mij steunen?
Vergeet dan niet een kijkje te nemen in mijn webshop. Ik bezorg zelf gratis binnen Zevenbergen, dus ik hoop snel bij jou aan de deur te staan :)