CORONA MAATREGELEN

Made by Maaike gesloten

Lieve Klanten,

23-3-2020

In het kader van de verscherpte maatregelen vanuit de overheid en het RIVM is Made by Maaike per 24 maart gesloten tot het moment dat de maatregelen worden opgeheven.

Een maatregel die mij ontzettend aan het hart gaat. De afgelopen periode heb ik, ondanks een verhoogd risico voor mijzelf, mijn klanten die het zelf wilde nog steeds blij gemaakt met een behandeling.

Een gevoel van eigenwaarde geven, iets bieden wat nog een beetje normaal is in deze rare tijden en nog een klein stukje sociaal contact. Wat had ik het mijn lieve klanten nog graag geboden. Het mag helaas niet meer!

Helaas maar tevens zeer begrijpelijk. Want we hebben samen een oorlog te winnen. Een oorlog tegen een onzichtbare vijand die Corona heet. En om die strijd te winnen moeten we allemaal offers brengen.

Vanaf de eerste seconde dat er weer "groen licht" is voor kappers zal ik mijn werkzaamheden weer oppakken. Geplande vakanties zijn al uit mijn agenda geschrapt om zo snel mogelijk weer iedereen geknipt en gekleurd te krijgen.

Ik hoop jullie in volledige gezondheid weer te treffen na de crisis. Let goed op elkaar!

Samen overwinnen we het gevecht tegen corona!

Liefs, Maaike!