Op zoek naar een uniek kapsel?
Hair artist voor bruiden, gala’s en fotoshoots.


Ik ben jouw kapper, hair artist of haarstylist (What’s in a name?) als je op zoek bent naar een compleet plaatje. Maar wel eentje die precies bij je past. Wat geniet ik van originele en toffe kapsels maken!

Zeker wanneer ze onderdeel zijn van jouw speciale outfit. Bijvoorbeeld als je gaat trouwen, een feest of fotoshoot hebt of als je een toneelrol gaat vervullen.

Mijn inspiratie haal ik overal vandaan en ik maak er een sport van om uit te vinden hoe ik dat idee tot uiting kan brengen. Natuurlijk houd ik rekening met de lengte, textuur en valling van jouw haar.

Met rollers, klemmen, spelden en soms zelfs ijzerdraad creëer ik volume en stevigheid. Eventuele subtiele accessoires zorgen voor een complete look.

Populaire kapsels zoals haar opsteken en vlechten

Bij mij kun je terecht voor allerlei creatieve creaties; van klassiek tot de laatste trends. Populaire kapsels zijn vooral opsteekkapsel, themakapsels, de ‘catwalk look’ en een diversiteit aan bijzondere vlechten.

Feestelijk Kapsel

Doordat de vraag vanuit klanten voor eigen gebruik toenam en deze artikelen niet in de winkel of groothandel te krijgen zijn besloot ik in 2018 tot het openen van een eigen webshop. Hierdoor is het tegenwoordig ook voor jou mogelijk om deze producten "vanuit je luie stoel" te bestellen.

Professioneel inzetbaar

Een professionele hairstylist nodig voor jouw zakelijke event? Ik heb ervaring met modeshoots en modeshows. Daarnaast help ik met haarstyling en make-up voor presentaties, film- en tv-producties make-up voor presentaties, film- en tv-producties en voorstellingen, zoals theater en shows.‘ Originele en toffe kapsels maken!’ - Maaike -


Over mijn producten

Jouw haar verzorg ik met de kwaliteitsproducten van PUR HAIR®, RE-NEW Copenhagen, en Roze Avenue. Luxe producten die door hun rijke ingrediënten de beste zorg voor jouw haren bieden.

Ik kies bewust voor producten die fijn zijn in gebruik, stevigheid bieden en daarnaast een mooie glans en gezonde uitstraling geven voor een optimaal resultaat. Niet alleen om hun kwaliteit zijn het mijn favorieten, maar ook omdat ze vegan, milieuvriendelijk en sociaal verantwoordelijk zijn.

Alle producten die ik gebruik zijn:

  • Parabeen- en sulfaatvrij
  • Niet op dieren getest | dierproefvrij
  • Hypo-allergeen
  • Vrij van kankerverwekkende stoffen
  • Geschikt voor mensen met een veganistische levensstijl

Veel van mijn klanten gebruiken de producten ook thuis bij hun eigen hairstyling. Ze zijn verkrijgbaar bij mij in de kapsalon of via de webshop. Neem gerust vrijblijvend contact op voor advies over het gebruik.

Een feestelijke of zakelijke look voor jou?

Het maakt niet uit of je lang haar of kort haar hebt, krullen of steil haar, dun of dik haar. Ik weet voor jou een feestelijke of professionele look te creëren waar je blij van wordt. Zoek je iets speciaals? Of wil je eerst even kennismaken. Bel of mail voor meer informatie of kom snel een kop koffie bij me drinken.

Opgestoken haar, lichte krul met haaraccessoires
Nonchalant half opgestoken bruidskapsel
Lang haar met krullen bruidkapsel gipskruid
De hoorns gedaan van de hoofdpersoon Maleficent van de gelijknamige balletvoorstelling
Vriendschapshart van het haar van twee vriendinnen
Lang krulhaar met vlecht.
Half lang haar met krul
Kort haar met vlechtjes en gouden haaraccessoire
Ingevlochten vissengraatvlecht
Opgestoken haar - Pin-up style