Over Maaike

Wie is Maaike

Mijn naam is Maaike en ik vertel je graag wat meer over mijzelf en mijn werk als Hair & Make-up artist.

De liefde voor mijn vak is ontstaan door de verhalen die mijn Opa Nol, als ouderwetse barbier, vroeger vertelde. Het was dus voor niemand een verrassing dat ik na de MAVO de kappersopleiding ging volgen.

Na ruim 10 jaar werkervaring in diverse kapsalons was ik klaar om voor mezelf te beginnen. Made by Maaike “uw thuiskapster” werd daarmee in 2013 een feit.

Op zoek naar het complete plaatje

Het plaatje was hiermee voor mij echter nog niet compleet. Daarom heb ik als ondernemer de afgelopen jaren niet stil gezeten. Naast verbeteringen in de kwaliteit van mijn diensten zijn er ook nieuwe diensten bijgekomen.

Met de succesvolle afronding van mijn internationale VTCT visagie+ opleiding is in 2018 de bedrijfsnaam veranderd in Made by Maaike “Hair & Make-up Artist”.


‘De hoogst mogelijke kwaliteit met een persoonlijk karakter en sociaal voor mens, dier & milieu’

Waar ik voor ga, waar ik voor sta!

Als Hair en Make-up artist benadruk ik jouw natuurlijke schoonheid. Hierbij maak ik alleen gebruik van milieuvriendelijke en dierproefvrije producten.

De hoogst mogelijke kwaliteit met een persoonlijk karakter en sociaal voor mens, dier & milieu. Dat is waar ik voor ga en sta. Jij toch ook?!

Groetjes, Maaike.