Nieuws & Weetjes

Ik hou je graag op de hoogte!

Even lekker de tijd voor jezelf nemen! Op mijn pagina "nieuws & weetjes hou ik je graag op de hoogte van allerlei verschillende wetenswaardigheden zoals:

  • Geplande workshops
  • Portfolie & shoots
  • Ontwikkelingen & trends
  • Eigen geschreven artikelen
  • Tips & Tricks voor thuis

Dus plof lekker in de bank, neem een drankje en blader op je gemak door al mijn updates & bekijk mijn laatste Instragram berichten.

Veel plezier!
Groetjes,
MaaikeMade by Maaike 2.0 is live!

Yeahhh!!! Mijn website is helemaal vernieuwd, net als mijn huisstijl. Nu ik ook visagie ben gaan doen, naast mijn kapperswerkzaamheden, is er veel veranderd!


Van Made by Maaike “Uw thuiskapster” naar Made by Maaike “Hair & Make-up artist".......

Lees verder

"No Yellow" in 5 stappen

Heb jij last van een gele gloed in jouw haar of lijkt het net of jouw highlights verkleuren? Probeer dan eens de No Yellow shampoo van Pur Hair en reken af met 'geel haar'.


De klant, die ook snel last heeft van een gele gloed, behandelde ik na het zetten van highlights met de "No yellow shampoor" van PUR HAIR. Bekijk hier stap voor stap het resultaat.

Lees verder

Portfolioshoot: Steampunk

De Steampunk shoot was de eerste fotoshoot voor mijn portfoliomap. Graag laat ik jullie weten hoe zo’n fotoshoot werkt en wat er bij komt kijken.


Ik was de opdrachtgever en zorgde dus voor een model, Veerle. Niet alleen het model maar ook, het haar, de visagie en de styling was voor mij. Dan ga je dus bedenken welk thema je wilt doen en wat past....

Lees verder

Archief