Nieuws & Weetjes

Ik hou je graag op de hoogte!

Even lekker de tijd voor jezelf nemen! Op mijn pagina "nieuws & weetjes hou ik je graag op de hoogte van allerlei verschillende wetenswaardigheden zoals:

  • Geplande workshops
  • Portfolie & shoots
  • Ontwikkelingen & trends
  • Eigen geschreven artikelen
  • Tips & Tricks voor thuis

Dus plof lekker in de bank, neem een drankje en blader op je gemak door al mijn updates & bekijk mijn laatste Instragram berichten.

Veel plezier!
Groetjes,
MaaikeFotoshoot i.o.v. Lizamore Bruidsmode

Maart 2021 mocht ik de hairstyling & makeup verzorgen voor een fotoshoot in opdracht van Liz'Amore Bruidsmode in Zevenbergen.


Klik voor een kijkje achter de schermen tijdens mijn werk als Hair & Makeup Artist.

Lees verder

Terugblik workshop visagie

20 februari 2019 was het dan zover, mijn eerste workshop visagie! Ondanks mijn eerdere ervaringen met het geven van workshop was het toch wel een beetje spannend!


Nu is het terugkijken op een geslaagde avond met een leuke groep gezellige dames. Benieuwd hoe het was? Ik vertel je er graag meer over....

Lees verder

Impressie bruidsstyling Elisa van Dijk

29 september 2018 mocht ik de hairstyling verzorgen op de grote dag van Elisa van Dijk.


Beniewd naar de resultaten? Hier een kleine impressie van de grote dag!

Lees verder

Portfolioshoot: Steampunk

De Steampunk shoot was de eerste fotoshoot voor mijn portfoliomap. Graag laat ik jullie weten hoe zo’n fotoshoot werkt en wat er bij komt kijken.


Ik was de opdrachtgever en zorgde dus voor een model, Veerle. Niet alleen het model maar ook, het haar, de visagie en de styling was voor mij. Dan ga je dus bedenken welk thema je wilt doen en wat past....

Lees verder

Made by Maaike 2.0 is live!

Yeahhh!!! Mijn website is helemaal vernieuwd, net als mijn huisstijl. Nu ik ook visagie ben gaan doen, naast mijn kapperswerkzaamheden, is er veel veranderd!


Van Made by Maaike “Uw thuiskapster” naar Made by Maaike “Hair & Make-up artist".......

Lees verder

Archief