Over Made by Maaike

Een klik hebben is net zo belangrijk

Ik geloof dat het hebben van een klik in mijn werk net zo belangrijk is als kennis & ervaring. Ik vertel je daarom graag meer over mijzelf en deel nieuw & weetjes met je. Ik hoop jou hiermee een kleine indruk te kunnen geven van wie ik ben.

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om direct met mij in contact te komen. Hopenlijk kunnen we snel persoonlijk kennis met elkaar maken. Wil je volledig up-to-date blijven? Volg mij dan op social media. Helemaal onderaan de pagina zie je de links om mij te volgen.

Groetjes,
MaaikeOver Maaike

Ik vertel je graag meer over mijzelf en over het ontstaan & de ontwikkelingen van Made by Maaike Hair & Make-up artist.


Ik hoop je hiermee een indruk te kunnen geven zodat jij kunt bepalen of ik, naast mijn kennis en kunde, ook de persoon ben die jij zoekt!

Lees verder

Nieuws & Weetjes

Op mijn pagina "nieuws en weetjes" vertel ik je alles over mijn ervaringen in de praktijk, dingen die mij bezig houden, nieuwe ontwikkelingen en andere wetenswaardigheden.


Zo kun je foto's terugkijken van georganiseerde workshops, vertel ik je over mijn ervaringen bij een aantal fotoshoots en geef ik bijvoorbeeld uitleg over bepaalde producten. Heb jij een leuke idee voor "nieuws & weetjes"? Laat jouw idee achter via mijn contactpagina.

Lees verder

Contact

Heb je behoefte aan persoonlijk contact of vragen waarop je het antwoord niet op mijn website kunt vinden? Ik sta graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.


Daarnaast ben ik ook te volgen op social media. Helemaal onderaan de pagina zijn de links terug te vinden om mij te volgen! Spreek ik je snel? Groetjes, Maaike!

Lees verder